Voor vragen en persoonlijk advies,  

wij helpen u graag: 06 11 17 63 99

Voor betere weergave,
draai scherm

Bij Bellebien kunt u tafelkleden in elke lengte- en breedtemaat bestellen!

Voor vragen en advies, belt u: 06 11 17 63 99. We helpen u graag! 

Wanneer geen van de standaardmaten die wij aanbieden op uw tafel past, kunt u bij Bellebien een tafelkleed bestellen wat wél past op uw tafel! Zeer veel klanten hebben bij Bellebien al een "tafelkleed op maat" besteld. We krijgen bijna dagelijks ongelooflijk enthousiaste en blijde emails van onze klanten, nadat zij hun "tafelkleed op maat" hebben ontvangen! En daar zijn wij natuurlijk heel blij mee zijn!

Met behulp van onderstaand formulier kunt u, geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen voor het tafelkleed wat past op úw tafel!  Voor de standaardmaten tafelkleden, die altijd op voorraad zijn, raden wij u aan te kijken bij de 'soorten' of 'kleuren' tafelkleden, gaat u hiervoor naar de Homepage.

Hoe bepaalt u de maat van het tafelkleed wat past op uw tafel?

- Wij adviseren een overhang van 20 á 30 cm. Hoe groter de tafel, hoe mooier een royale overhang! Bijv. een tafel van 90x200 cm.: een tafelkleed van 140x250 cm. De overhang is dan 25 cm.
- Wanneer u stoelen met armleuningen bij uw tafel heeft staan, raden wij aan de afstand op te meten van de bovenkant tafelblad tot de armleuning. Wanneer deze afstand bijv. 15 cm. is, raden wij een overhang aan van 14 cm. Tenzij u het geen probleem vindt dat het tafelkleed op de armleuningen rust
- Let u ook op de afstand bovenkant tafelblad tot de stoelzittingen. De overhang van het tafelkleed moet nooit meer zijn dan deze afstand, anders valt het tafelkleed op de stoelzittingen en dat staat niet mooi! Uiteraard willen wij u hierover met alle plezier nader informeren!!

Hoe vraagt u een offerte aan? En hoe bestelt u het "tafelkleed op maat"?
1. U vult onderstaand formulier zo nauwkeurig mogelijk in. Vergeet vooral niet om uw emailadres in te vullen.
2. Wij berichten u z.s.m., (doorgaans binnen 24 uur). Op het formulier hebben wij het aankoopbedrag vermeld en de verzendkosten van uw bestelling (2,95 euro), alles incl. BTW.
3. Wanneer u besluit het tafelkleed op maat inderdaad te bestellen, vult u de akkoordverklaring in, onderaan het formulier. Hiermee verklaart u zich akkoord met de offerte en met onze Algemene Voorwaarden. Hiervoor dient u eerst op ''beantwoorden'' te klikken in uw eigen emailprogramma
4. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, gaan wij over tot het bestellen van uw tafelkleed. U ontvangt hiervan een bevestiging per email.
5. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, wordt deze verzonden naar het adres wat u heeft ingevuld op het formulier.
6. U ontvangt van onze ontvangst van uw bestelling en van het moment van verzending van uw bestelling weer een bevestiging per email.
7. Conform de Algemene Voorwaarden geldt het recht van reclame niet voor een tafelkleed op maat.

Aanvraagformulier prijs tafelkleed op maat De met * gemerkte velden zijn verplicht

Leeg invulveldenVersturen