Voor vragen en persoonlijk advies,  

wij helpen u graag:  06-11 17 63 99

Voor betere weergave,
draai scherm

Algemene voorwaarden

Indien u bij ons bestelt, gaat u accoord met de door ons gehanteerde verkoopvoorwaarden. Voordat u bestelt dient u kennis te nemen van de verkoopvoorwaarden die op deze pagina toegankelijk zijn. Als u hierover vragen heeft kunt u altijd via het contactformulier contact met ons opnemen.

Artikelen
De gebruikte afbeeldingen zijn ter illustratie. Kleur van de geleverde artikelen zou enigszins kunnen afwijken.

Prijzen
Alle genoemde prijzen op onze site zijn in euro, inclusief BTW.

Bestelling
Bestellen van artikelen geschiedt via de automatische verwerking op onze site. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u een orderbevestiging op het door u opgegeven e-mailadres.

Factuur
De orderbevestiging die u ontvangt na het plaatsen van een bestelling is uw factuur.

Reservering bestelling
De door u bestelde artikelen worden vanaf het moment van bestelling tot het moment van betaling en verzending voor u gereserveerd in ons magazijn. Bestellingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Betaling
Na ontvangst van uw orderbevestiging dient het aankoopbedrag, vermeerderd met 1,95 of 2,95 euro verzendkosten, binnen 14 dagen overgemaakt te zijn op bankrekeningnummer NL 75 RABO  038.52.96.673 van Rabobank te Zeist, onder vermelding van uw naam en adres. Indien wij uw betaling na 14 dagen niet hebben ontvangen, vervalt de reservering van de door u bestelde artikelen. Indien wij uw betaling 21 dagen na bestelling niet hebben ontvangen is uw overeenkomst met Bellebien ontbonden.

Verzending
Wij gaan pas over tot verzending van de door u bestelde artikelen na ontvangst van uw betaling. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk. Verzending geschiedt uiterlijk binnen 8 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Doch doorgaans wordt een bestelling, indien geplaatst voor 14.30 uur, diezelfde dag verzonden. Als de levertijd onverhoopt langer in beslag gaat nemen, krijgt u hier tijdig bericht van.

Verzending van pakketten naar landen anders dan Nederland zijn geheel voor risico van de klant. Bellebien kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ondeugdelijke, foutieve of niet-bezorging van pakketten in landen anders dan Nederland.

Onze pakketten worden bezorgd door Postnl en de DHL. Derhalve zijn de bezorgingsvoorwaarden van Postnl en DHL van toepassing. 

Niet tevreden: geld terug. 14 dagen bedenktijd.
U heeft het recht om zonder opgave van redenen de door u ontvangen artikelen in de originele verpakking binnen 14 dagen terug te zenden.

Dit geldt niet voor speciaal op maat gemaakte artikelen en voor artikelen die gebruik genomen zijnEen product wat is gewassen geldt als in gebruik genomen en kan dan ook niet geretourneerd worden.

De retourzending dient aangekondigd te worden per e-mail. 

Terugbetaling
U krijgt uw aankoopbedrag dan binnen 14 dagen na ontvangst teruggestort op uw bankrekening. Indien er onzerzijds een ernstig vermoeden van gebruik van de door u teruggestuurde artikelen bestaat, behouden wij ons het recht voor om niet, of slechts ten dele, uw aankoopbedrag terug te storten.

Privacy
Klantgegevens worden uitsluitend intern gebruikt ten behoeve van de afhandeling van een bestelling. Klantgegevens worden nooit ter beschikking gesteld aan derden.

Contact
Contact met Bellebien verloopt per e-mail.

Algemeen
Op alle door ons gesloten overeenkomsten en daaruit voortvloeiende geschillen is Nederlands recht van toepassing.