Voor vragen en persoonlijk advies,  

wij helpen u graag: 06 11 17 63 99

Voor betere weergave,
draai scherm

Algemene voorwaarden

Indien u bij ons bestelt, gaat u accoord met de door ons gehanteerde verkoopvoorwaarden. Voordat u bestelt dient u kennis te nemen van de verkoopvoorwaarden die op deze pagina toegankelijk zijn. Als u hierover vragen heeft kunt u altijd via het contactformulier contact met ons opnemen.

Artikelen. De gebruikte afbeeldingen zijn ter illustratie. Kleur van de geleverde artikelen zou enigszins kunnen afwijken.

Prijzen. Alle genoemde prijzen op onze site zijn in euro, inclusief BTW.

Bestelling. Bestellen van artikelen geschiedt via de automatische verwerking op onze site. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u een orderbevestiging op het door u opgegeven e-mailadres.

Factuur. De orderbevestiging die u ontvangt na het plaatsen van een bestelling is uw factuur.

Reservering bestelling. De door u bestelde artikelen worden vanaf het moment van bestelling tot het moment van betaling en verzending voor u gereserveerd in ons magazijn. Bestellingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Betaling. Na ontvangst van uw orderbevestiging dient het aankoopbedrag, vermeerderd met 2,45 of 3,45 euro verzendkosten, direkt betaald te worden via het Idealsysteem dan wel binnen 14 dagen overgemaakt te zijn op bankrekeningnummer NL 75 RABO  038.52.96.673 van Rabobank te Zeist, onder vermelding van uw naam en adres. Indien wij uw betaling na 14 dagen niet hebben ontvangen, vervalt de reservering van de door u bestelde artikelen en is uw overeenkomst met Bellebien ontbonden.

Verzending. Wij gaan over tot verzending van de door u bestelde artikelen na ontvangst van uw betaling. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk. Verzending geschiedt uiterlijk binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Doch doorgaans wordt een bestelling, indien geplaatst voor 13.00 uur, diezelfde dag verzonden. Als de levertijd onverhoopt langer in beslag gaat nemen, krijgt u hier tijdig bericht van.

Verzending naar het buitenland. Verzending van pakketten naar landen anders dan Nederland is geheel voor risico van de klant. Bellebien kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ondeugdelijke, foutieve of niet-bezorging van pakketten in landen anders dan Nederland.

Postnl en DHL. Onze pakketten worden bezorgd door Postnl en de DHL. Derhalve zijn de bezorgingsvoorwaarden van Postnl en DHL van toepassing. 

Kleurweergave.  De instellingen van een beeldscherm van een computer, telefoon of tablet kunnen van invloed zijn op de kleurweergave van getoonde artikelen. Bellebien is niet verantwoordelijk voor de instellingen van het beeldscherm van de computer, telefoon of tablet van een klant. Bellebien aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor een onjuiste kleurweergave op het beeldscherm van een computer, telefoon of tablet van een klant.

Wasadvies en vlekken. Bij ieder besteld product ontvangt klant een door Bellebien met zorg opgesteld, op ervaring berustend, wasadvies. Indien na gebruik en ondanks naleving van dit wasadvies er toch een vlek achter blijft in een ontvangen product is Bellebien hiervoor niet verantwoordelijk. Bellebien aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor een na gebruik ontstane vlek in een ontvangen product.

Niet tevreden: geld terug. 14 dagen bedenktijd.  U heeft het recht om zonder opgave van redenen de door u ontvangen artikelen in de originele verpakking binnen 14 dagen terug te zenden.

Wanneer geen recht op retourzending:

1. Speciaal op maat gemaakte artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

2. Een gebruikt artikel kan niet geretourneerd worden. Een artikel geldt bijvoorbeeld als gebruikt indien het is gewassen. Ook indien Bellebien honden - en of kattenharen of vlekken aantreft op een geretourneerd artikel geldt het geretourneerde artikel als gebruikt. 

Het aankoopbedrag van een geretourneerd gebruikt artikel wordt door Bellebien niet gerestitueerd!

Retourzending. Een retourzending dient aangekondigd te worden per e-mail.

Verantwoordelijkheid retourzending: klant is zelf verantwoordelijk voor een retourzending. Bellebien kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet of niet correct bezorgen van een retourzending. 

Terugbetaling. U krijgt uw aankoopbedrag dan binnen 14 dagen na ontvangst teruggestort op uw bankrekening via het idealsysteem waarmee de bestelling (meestal) betaald is. Indien er onzerzijds een ernstig vermoeden van gebruik van de door u teruggestuurde artikelen bestaat, behouden wij ons het recht voor om niet, of slechts ten dele, uw aankoopbedrag terug te storten.

Privacy.  Klantgegevens worden uitsluitend intern gebruikt ten behoeve van de afhandeling van een bestelling. Klantgegevens worden nooit ter beschikking gesteld aan derden.

Contact. Contact met Bellebien verloopt per e-mail of, tijdens kantooruren, via het telefoonummer zoals vermeld op de website.

Bezoek Bellebien. Bellebien is alleen een winkel op internet. We hebben geen bezoekadres, showroom of afhaalmogelijkheid.

Algemeen.  Op alle door ons gesloten overeenkomsten en daaruit voortvloeiende geschillen is Nederlands recht van toepassing.